Tips til at nyde din terrasse om sommeren

Hyggeligt udendørs

Sommeren er den ideelle årstid til at nyde at være udenfor på terrassen. Terrassen er uden tvivl et af de steder, hvor du tilbringer mest tid, når solen står højst på himlen. Men hvis du gerne vil nyde den fuldt ud, er der flere ting, du kan gøre. Læs med videre her og find inspiration. 

Sørg for skyggefulde områder

At have mulighed for at sidde i skyggen på terrassen er alfa og omega. Det kan du gøre med hjælp fra en parasol, en markise eller lignende. Det er bare lækkert selv at kunne vælge, om du har lyst til at sidde i sol eller skygge.

Brug planter

Tilføjelse af planter på terrassen er bare en god idé. De vil nemlig give et strejf af farve til terrassen ligesom, at de hjælper med at skabe hygge. Dog skal du huske at vande dine planter, så de ikke dør.

Lys terrassen op

Tilføj lanterner, lyskæder og anden form for belysning på terrassen. Dette er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Desuden får du mulighed for bedre at udnytte sommeraftenerne på din terrasse, hvis der er lys. Der findes ikke noget bedre end at sidde med et glas mousserende vin sidst på dagen og nyde roen udenfor. 

Udnyt pladsen på bedste vis

Hvis der er god plads på din terrasse, så sørg for at udnytte al pladsen. Fordel møblerne på terrassen og lav forskellige områder. Du kan eksempelvis lave et område til spisning og et område til afslapning.