Oplev magien ved vand i haven

Der er ikke noget, der er så hyggeligt og beroligende som at kunne høre vandet. De sagte skvulp og den rolige symfoni, som det bidrager med, kan til alle tider skabe harmoni i hverdagen. Vand kan derfor give et afbræk, en pause og et pusterum, og flere drømmer om hjem nær hav og sø.

Det er dog ikke alle, der er så heldige, at de bor nær vandet, og derfor kan det være mere nærliggende at tage et kig på de andre muligheder, der byder sig for at opleve den samme magi som vand kan bidrage med.

Anlæg en havedam

Din have rummer nemlig muligheder for alternativer. Her har du for eksempel mulighed for at bygge et bed eller andet, hvori du kan placere en vandsten, et vandspil, en lille springvand eller andet, som du synes er fint, og som passer ind i den måde, som du har valgt at indrette din have på.

Du kan dog også anlægge en havedam, hvor du ikke blot får fornemmelsen af vand i haven, men hvor du også kan skabe liv med blandt andet nogle små fisk.

Med en havedam vil du snart have dig et nyt favoritsted i haven.

Husk bassinfolie

Og heldigvis er det ganske simpelthen at anlægge en havedam. Når først det hårde arbejde med udgravningen er ovre, skal du blot sørge for at gøre brug af noget bassinfolie i en god kvalitet. Online har du mulighed for at finde et bredt udvalg af folie, lim og andet nødvendigt udstyr til din havedam, og inden for bassinfolie er der også forskellige udgaver at vælge mellem. Det kan for eksempel være det helt sorte folie i ren PVC, eller det kan være folie med naturlige sten eller granit klæbet på oversiden, hvilket sørger for en havedam, der er mere naturlig og dekorativ at kigge på.