Lav en hyggelig arbejdsdag i haven for hele familien

Når foråret banker på døren, er der rigtig mange husejere, som går i haven. Der skal nemlig styr på en del ting i haven efter den kolde vinter. Derudover er det bare rart at være udenfor i haven efter mange måneder, hvor den højst sandsynligt ikke er blevet brugt så meget.

Men inden du sætter dig godt til rette på din terrasse, skal du sørge for at få ordnet alle de praktiske ting. Her kan du arrangere en arbejdsdag i haven for hele familien. Ikke nok med at opgaverne bliver klaret meget hurtigere, så er det også yderst hyggeligt at være i haven med familien.

Læg en plan og kom i gang med opgaverne

Inden arbejdsdagen går i gang, er det en god idé at lave en plan i forhold til, hvad der skal ordnes, og hvad du gerne vil have, at der bliver nået i løbet af den pågældende dag.

Til at starte med kan I fjerne alt lige fra ukrudt til blade, grene og så videre rundt omkring i haven. Endvidere kan det være, at du gerne vil i gang med nye projekter. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil have plantet et rhododendronbed. Hvis det er tilfældet, bør du kigge efter et godt spagnum tilbud.

Slut dagen af med hygge på terrassen

Når dagen går på hæld, er der ingen grund til at gå hver til sit lige med det samme. I kan slutte dagen af sammen på terrassen med afslapning, god mad og drikke.