Klæd din terrasse på til alle fire årstider

Du opholder dig nok mest inde døre i vintermånederne. Måske du sågar benytter dig af huskereglen, at havemøblerne skal ind til vinter og ud igen til sommer, for at du kan kende forskel på vinter- og sommertid? Men hvem siger, at terrassen skal være helt bar vinteren over? Måske er det på tide at indrette din terrasse alt afhængig af årstiden i stedet.

Læs med her og få idéer til, hvordan du kan udnytte terrassen hele året rundt!

Optimal sommernydelse på terrassen

Om sommeren er terrassen måske knudepunktet i hjemmet. Her skal man kunne ligge og køle ned eller slikke sol en varm sommerdag. Derfor bør du have nogle gode liggestole klar til dig og din partner eller venner.

Solen kan være frygtelig skarp om sommeren. Derfor kan det være en god idé med noget, der kan dække for solen. Her kan du overveje at finde solafskærmning terrasse, fx en markise, pergola eller blot en parasol, så du ikke skal udsættes for direkte sol hele dagen lang.

Der er heller intet skønnere end at grille på terrassen. Derfor er grillen selvsagt en del af indretningen i sommerhalvåret!

Den bedste opskrift på en terrasse i frostgrader

Sne, kulde og mørke. Det er nu, terrassen virkelig bliver forsømt. Når vinteren banker på døren, er det, som om alle havemøblerne farer sammen og gemmer sig i redskabsskuret. Men måske behøver møblerne ikke at gå i hi hele vinteren over. Køb evt. et havebord af et materiale robust nok til at kunne stå ude i regn og slud, samt nogle lignende stole, og sæt så en terrassevarmer op. Terrassevarmeren kan forlænge terrassens levetid, og gøre det muligt at sidde ude kolde aftener med et tæppe, en kop varm kakao og godt selskab uden at ryste af kulde.

Nu er du klar til at udnytte terrassens fulde potentiale!