Kan du mærke, at du er stor fan af naturen? Kig med her

Det kan være, at du har opdaget, hvor meget du holder af at være ude i naturen, og du kan måske i høj grad mærke, hvordan det hjælper dig med at slappe af, og hvordan du føler, at du meget lettere kan være i hverdagen, når du også har et par timer ude i haven. Det kan være meget forskelligt, hvad der afslapper os, men det er vigtigt at gøre det, der hjælper en med det. Du har det måske netop sådan, at det er en stor hjælp for dig. Vi giver dig råd til, hvordan du kan bruge mere tid ude i naturen.

Gør stort brug af din have

Det er en oplagt idé for dig, der har en have, at du skal bruge den mere og være mere i den. Du tænker så måske, at du har en lidt kedelig have, men det kan jo netop være dit næste naturprojekt, at du får styr på din have, og du kan få den ordnet. Stihi motersavs kæder kan være noget af det, som du kan have brug for at få købt ind, og måske mangler du også en masse andet værktøj, der kan gøre det sjovere for dig at være i haven. Men det kan være godt for dig at dyrke din have, så den også bliver pænere.

Start dagen med en gåtur

Det kan også være, at du kan lave nogle gode rammer i din hverdag, der gør, at du oplever naturen mere. Det kan du f.eks. gøre ved at gå mere i naturen, og her kan du vælge at gå en gåtur om morgenen, hvor du så altid sikrer dig, at du har det lille smule ekstra energi om morgenen efter din gåtur. Det kan være hyggeligt uanset vejret.