Hold din have pæn hele året rundt

At være udenfor i haven er bare altid rart. Det er skønt at nyde sit eget lille fristed, hvor der ikke er nogen, der kommer og forstyrrer. Men for at du kan nyde din have til fulde, er det vigtigt, at den er pæn og ryddelig. Læs med videre her og find inspiration til, hvordan du kan holde din have pæn hele året rundt.

Slå græsset regelmæssigt

Det er altid en god idé at slå græsset regelmæssigt. Det kan gøre en hel del i forhold til at skabe en pæn og ryddelig have. Samtidigt hjælper det med at holde græsplænen sund. Dog behøver du ikke at slå græsset året rundt. Vækstsæsonen slutter i oktober eller november, hvilket betyder, at græsset stopper med at gro.

Klip dine hække

En anden ting, som du bør gøre, er at klippe hækkene. Du bør klippe dine hække omkring to gange om året. Det er muligt at gøre dette ved brug af enten en hækkeklipper eller en havesaks. Vil du bruge en hækkeklipper, skal du være opmærksom på, at der findes mange forskellige typer. Mens nogle er drevet af benzin, kører andre på batteri.

Sørg for at fjerne ukrudt

Ukrudt er noget, som de fleste haveejere hader. Det er bare irriterende med ukrudt, hvorfor det naturligvis skal fjernes. Er der tale om ukrudt mellem fliserne på din terrasse, kan du fjerne det ved at bruge ukrudtsmiddel. Hvis der derimod er tale om ukrudt i dine blomsterbede eller lignende, skal du ikke bruge ukrudtsmiddel. I stedet skal du fjerne ukrudtet manuelt.