Gør dit hjem klar til juleaften

Er det første gang, at du skal holde juleaften for hele familien hjemme hos dig? Så vil du helt sikkert gerne gøre det til den mest perfekte aften for dig og din familie. Det er en god idé, at du starter med at lave en liste over alle de ting, som du skal huske. Herved sikrer du, at du ikke pludseligt står og har glemt noget. Her finder du lidt gøremål, som kan hjælpe dig med at gøre dit hjem klar til juleaften.

Pynt op i din bolig

Uanset om du bor i et hus, i en lejlighed eller på en bondegård, så bør der være pyntet op i din bolig. Pynt giver nemlig de skønneste rammer for denne særlige aften, og alle dine gæster vil uden tvivl komme i julestemning. For ikke at blive helt stresset på selve dagen kan du eventuelt pynte op den 1. december. 

Hent og pynt juletræet

Du kan hente og pynte juletræet en uges tid før juleaften. Gør du dette, står du ikke med denne opgave i sidste øjeblik. Investerer du i et kunstigt juletræ, kan du pynte det allerede den 1. december. Derudover kan du bruge et kunstigt juletræ år efter år.

Dæk et flot julebord

Sidst men ikke mindst kan det kun anbefales, at du dækker julebordet dagen før juleaften. Det vil sige, at du skal dække det den 23. december. Læg en juledug eller en rød dug på bordet. Derefter kan du placere tallerkener, glas, bestik og servietter på bordet. Når du har gjort det, ved du, hvor meget plads der er til maden samt til diverse pynt.