En dør til hver af havens huse

Når man tænker på et udhus, tænker man måske på Emil fra Lønneberg der sidder ude i skurret og snitter den ene træfigur efter den anden – Men Emil kunne godt have brug en mere fornøjelig dør derude. Om det er skurret eller træhuset eller udhuset, som mangler en dør, så er der hjælp at hende ved online shopping.

Alle veje fører til Rom og alle døre skal passe i karmen!

Når man er på udkig efter en ny dør til mandeskuret i haven eller til gæsternes anneks, så er målet jo yderst vigtigt. Man kan få døre i enkelt, 1,5 og dobbeltstørrelse, så der skal være plads til at komme ind med alle cyklerne på én gang. En udhusdør fra Bango kommer i mange størrelser og materialer. Materialet er således det næste man skal tage stilling til. Der er for eksempel fyr eller andet ubehandlet træ, som kam kan vælge i mellem. Træsorten er vigtig for udseende og pasningen af døren. Man anbefaler at sådan en dør males hver 3-4 år, da døre, lige som os mennesker, skal beskyttes imod UV-stråler fra solen – Det kan du jo lige sige til teenageren, næsten gang han hopper i badebukserne uden solcreme på kroppen.

Frygt ej, der er vejledning på vej

Når du tager ud i dit lokalebyggecenter, ville du jo aldrig bare tage den første og bedste dør, og smække den i traileren. På internettet kan du få mindst lige så meget professionel vejledning, som du kan i de fysiske butikker – og her slipper man heldigvis for besværet ved at finde ud af logistikken ved transporten hjem af sådan en dobbeltdør af ren fyr. Du kan bestille døre i ro og mag hjemme fra din computer, med omfattende online vejledning, som kan guide dig hele vejen til døren er lukket i, igen.